Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härskarens sista dotter


Det är härskarens födelsedag
han blir ett sekel gammal
och det var nu trettio år
sen han träffade min mamma.
Jag är härskarens sista dotter
i kväll är sista gången
som jag dansar.

Alla mina syskon försvann
de påminde om tiden som rann
ur hans händer som sand
men jag blev kvar här i hans land.
Jag är härskarens glömda dotter
i kväll bryter jag
den heliga lagen.

Jag har alltid haft den här känslan
livet har varit tomt och ensamt.
Utanför portarna i mörkret
kallar mitt blod på mig.
Jag är härskarens sista dotter
i natt klättrar jag
över murarna.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av maktprojekt
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-06 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maktprojekt