Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRYPER UR MITT SKAL TILL MITT NYA JAG



Vart är jag på väg jag måste börja ge
ge mig själv en smekning på min kind

Hör musiken får lust att röra kroppen
det var så längesen så jag inte minns
kände glädjen inom mig

Så hör jag jag musiken så sjunger
med klar och hög röst och jag gör
det jag vill som jag glömt alldeles
för längesen

Jag kryper sakta framåt mitt jag
kommer fram jag låter vrede blandas
med glädje jag vill sjunga och gunga
musik ger mig inspiration

mina fingrar rör sig över tangentbordet
snabbt måste få fram det jag allra helst vill
se mig älska mig precis som jag är utan några
krusiduller

Hallå vart är jag på väg nånstans en stilla undran
vart framtiden har mig att ge önskar ju så ett rikt liv
med aktiviteter glädje och kärlek

jag skalar löken och allt mera tydligt ser jag mig själv
i små ögonblicksbilder
det måste finnas en
mening med livet
för mig med




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 382 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-11 18:10



Bookmark and Share


  Susa
Självklart finns det en mening i livet för dig med.
Du skriver så fina självutlämnande texter.
Som sagt, jag hejar på dig.
2014-05-09

  Susa
En mycket livsbejakande dikt. Som mycket fint beskriver hör musik berör oss människor.
Meddelat Birgitta att du skulle till doktorn.
2014-05-03

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fint beskrivet om hur musik och sång kan förlösa många känslor och vända en dag från ljus till mörk
2014-04-13

  b.c.
fint och inspirerande skrivet!
2014-04-13

  Eva Langrath VIP
Välkommen tillbaka till livet
2014-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Välkommen ut.
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen