Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är ni alla (2014)


Ni som har det så bra, att det sjunger
var står ni upp för vårt samhälle
ni som inte vågar annat att
vara politiskt korrekta blötdjur

lever er dröm utan att tänka
på de som är utan drömmar
kan ni vara så hårda mot er nästa
hur ska då hammaren falla på er..




Fri vers av Järnkatten
Läst 212 gånger
Publicerad 2014-04-11 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten