Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nano nano

Man skulle vara nano modifierad
där inget fastnar
lite som teflon
och som kan böjas hur du vill
men nu är man tyvärr av kött och blod




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2014-11-12 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP