Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ballonger

 

Som ballonger

fritt svävar 

okontrollerat

är ord och tankar 

i ett tyst rum 

 

Ingen förbjuder, avbryter

skrattar eller föraktar

ord kan vända

vrida sig

ligga lågt

stiga högt

falla

 

komma igen

och igen

nya

som gamla

 

 

 

Några kommer 

låta sig höras

 

- men det var

i tystnaden

de föddes

 

fria som ballonger

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 399 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-12 19:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert skrivet, gillar och sparar.
2014-04-23

  Ljusletaren
Så underbart ordat *gillar* /kram
2014-04-16

  Kristina Wallbing
Så fint!! Jag ser färgglada ballonger i rymden :) att tänka och känna helt fritt i tystnad och lugn och ro. Underbart!
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling