Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Utkast


gubbkängor i miniformat

Jag mäter i mikrometer med mitt krokiga mätverktyg. Ingenting kan mätas mer exakt. Jag mäter runda distanser, dess diameter. Känner den varma metallen igenom handskarna och trampar metallflisor med gubbkängorna i miniformat.
Jag har storlek 36. Mina fötter passar inte in i denna miljö. Här finner man bara stora storlekar, 40 och uppåt. Det är jag och grabbarna. Jag och metallstoftet. Jag och programmen. Jag och maskinerna. Men framförallt så är det jag och mitt mikrometerverktyg. Det som mäter så exakt. Med mitt mikrometerverktyg är jag en mästare.
På att mäta distanser.




Fri vers (Fri form) av S.Jas
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-11 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grandiost i det smala när du väl låter fingrarna löpa.
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas