Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sista tid i livet


Törnfågel


Enligt myten flyger hon med full kraft mot döden
Törnfågeln kan bara sjunga
När livet ebbar ut

Kanske har hon i dödens närhet
En strof för alla att höra

Livet har levts




Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-12 05:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2014-04-12

  Rozsi.kovacs

Tack för du fick igång tanke verksamheten det brukar du vara
bra på. Visst kan det vara så att
när döden nårs att den en sista
upplysning får..
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt