Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

 

så smög du in igen
jag vet inte hur
men du är utbredd
över hela min själ

mattheten odlar du
medan orken kvävs
och lusten har flytt
till främmande ort

 

 




Fri vers av Pica pica
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-03-24 18:05



Bookmark and Share


  Jojo
Fint formulerat kring en hopplöst förtvivlande känsla. Tomhet är inte nåt man önskar. Men kanske har lusten inte flytt helt utan bara tagit en kortare semestertripp och kommer tillbaka med all kraft och ork...
2006-03-26

  noname_realmind
Du har fångat EXAKT hur det kan kännas ibland...
Tomheten och inre trötthet kan smyga sig in i en, som lömska tjuvar om natten...
2006-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica