Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ska vi över träden (2014)


Jag har lämnat allt
om att vara i centrum
efter mig
ni kan ju leta
men det är för sent

tvångströjan är slängd
för alltid
jag springer fri nu
mitt hjärta det bankar
och äntligen får det vara..

..mitt..




Fri vers av Järnkatten
Läst 208 gånger
Publicerad 2014-04-12 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten