Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärlek finner sina ord

 

Jag vandrar längs den väg

där inga minnen längre når

längtan ropar i det eko

som inga svar någonsin får

 

Så vänder sakta vinden

mina steg ur trampad jord

dina läppar möter kinden

där kärlek finner ord.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-12 19:34



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
Mycket vacker text.
2014-04-18

  Angela Bohlin VIP
Fin!
2014-04-13

  louisegirl
Fint!
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP