Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Utkast.


kom inte här och påstå

Mina signalsubstanser fungerar inte. Min hjärna kan inte koppla ihop ett och ett. För kom inte här och påstå att ett och ett blir två; eller elva för den delen. Ett och ett går inte ihop. Så som mycket annat. Ett pussel där pusselbitarna är defekta, där de liksom inte faller på plats. Som om någon brutit itu de viktigaste delarna.
Min hjärna kan inte räkna. Min hjärna kopplar inte normalt. Kanske skulle jag kunna beskriva min matematik som något filosofiskt. Något som inte existerar så länge jag inte kan ta på begreppet. Är det begripligt? Jag vet inte hur jag ska kunna förklara så att jag kan förstå. För det är det som är huvudsaken. Att jag förstår.
För mig blir ett och ett inte två eller elva. För mig blir ett och ett bara ett.

Ett och ett; du och jag.
Ett; vi.




Prosa av S.Jas
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-13 00:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Även om min hjärna inte fungerar som den ska kan det inte förändra sanningen.
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

S.Jas
S.Jas