Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min andra bok "åttiotre nakna dikter"


rest my demon

Rest my demon, your strength fails you
Rest my demon, you have aged faster than me
Rest my demon, you don't have control anymore
Rest my demon, your wound is fatal
Rest my demon, I'm stronger than you now
Rest my demon, you have fallen for me

Enter your eternal Rest my demon, as I clean your blood from my sword.
Die my demon, I don't need you anymore




Fri vers av byggpoeten
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-13 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten