Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fått ett önskemål på några rader till ett giftermål, känner mig tom utan inspiration, dessa är raderna jag kunnat knåpa ihop.. Tanken är att dom ska läsa varannan rad


tillsammans i framtiden

Tillsammans du och jag
I stormande land

Sida vid sida
Hand i hand

Du vid mig
Jag vid dig

När himlen sjunger
När jorden skälver

Jag har älskat dig sedan du log mot mig
Jag har älskat dig sedan du tog min hand

Nu är vi här
Tillsammans framför er

Dåtiden är glömt
Framtiden är vår

Tillsammans för alltid, hand i hand
Från sommar, vinter, höst och vår

Från nu till sen
Är tiden vår

?




Fri vers av byggpoeten
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-31 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten