Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm,lev

Dröm om det som kommer
Dröm om det som är
Dröm om det som önskas
Dröm om det som varit

Lev i detta nuet
Lev i varje andetag
Lev för denna stunden
Lev för det vi har

Öppna dörren för dom du vill
Öppna för dom som berikar ditt jag
Öppna för dom som vill vara där

Älska dig själv
Älska den du är
Älska ditt mörker
Älska ditt ljus

Dröm
Liv
Öppenhet
Älska
Nyckel


Lev och dröm
Blanda inte ihop dessa
Var öppen och älska
Dom som förtjänar


Livet är egentligen enkelt
Lev din dröm
Var öppen med att älska dig själv
Så kommer allt falla på plats




Fri vers av byggpoeten
Läst 206 gånger
Publicerad 2019-08-02 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten