Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

asp








under trädets fot
vände jag vinden
och flyttade marken
med springande grenar
i regnet
i solen
på mcdonald's parkering
bakom godsmottagningar
över sjukhusstatyn
vid kontoret där de avgjorde
mina bröders öde
vid det porösa ljusgula köttet
där kommunen styckat
bara kådans doft
lämnar mig sist
och spricker först
ur en skorpa
till en skog























Fri vers av Anachronism
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-13 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bedårande
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Anachronism