Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vortex


ett uppvaknande
en sol denna vårmorgon
en magi om mig









Bunden vers (Haiku) av LenaJohansson VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-14 08:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skriftat!
2014-04-14

  Linda CH VIP
En sprudlande haiku! Gillar :)
2014-04-14

    ej medlem längre
Bra haiku Lena,och ditt leende är likt "sola" i Kallsta!
2014-04-14

  Ljusletaren
Så livsfulla ord!
Njuter och tar till mig allt detta vackra/ kram
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP