Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morrissey är INTE Rasist!

Det finns en Gud!
Det är inte du.

Morrissey är inte rasist
Morrissey är en människa
Som ibland säger saker för att
PROVOCERA!"""""""

Förstå att det är skillnad mellan
Att döda muslimer och att kritisera
Regimer.
Morrissey är inte rasist!




Fri vers (Fri form) av snej
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-14 12:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han sjöng en gång i punkbandet The Nosebleeds. Det är allt jag vet.
I övrigt ser jag honom och The Smiths som totalt ointressanta företeelser.

Är Sverigedemokraterna rasister?
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej