Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda ängeln

Jag har aldrig trott på änglar, såg sedan dig

Dina ögon får solen att slockna, ty den behöver ej lysa mer

Din röst får näktergalen att tystna, i skam

Ditt leende får rosen att vissna, i avund

Ditt skratt tar bort mitt tidigare så eviga regn

Du måste vara min vackraste dröm, Skönhetens gudinna, den enda ängeln




Fri vers av byggpoeten
Läst 418 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-14 20:25



Bookmark and Share


    Mia Sedvall
Mycket fin dikt:))
Vackra meningar...
2014-05-16

    ej medlem längre
Underbar vacker poesi!
2014-05-11

  Hanna Mari Wallin
Mycket fint!
2014-04-26

    Monica Kvist VIP
Vackert. Skulle kunna hämtas direkt ur Höga Visan.
2014-04-20

  Ingrid Trolle
En vacker hylling
2014-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2014-04-18

    ej medlem längre
Så vacker poesi.
Bokmärks:)<3
2014-04-16

  Lena Själsöga Keijser
vacker
2014-04-15

  Ninananonia VIP
Otroligt vacker.. bokmärker..
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten