Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan ingen rädsla mig beröra

 

Klockorna taktar mina steg

i mötet är du ljus

jag finner här min ro

i ditt mäktiga hus

 

Du öppnar hjärtat för min tro

under din himmel är jag lugn                            

jag ser dig i trygghet så vis

i ditt mäktiga rum

 

Du ekar mina tankar

jag vill se jag vill höra

när din hand blir mig stadig

kan ingen rädsla mig beröra.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-14 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP