Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömmer aldrig

Pojken från Huddinge står
Vid foten av berget i
Bosnien
Fram ur dimman kommer
Lastbilarna i
gryningen

Svarta plastsäckar staplade
Under presenningen
Utväxlingen sker under
Tystnad
Bara ångan från
munnarna

Det var kallt inatt
Under chassit
Istappar
Röda




Prosa (Kortnovell) av axveronika
Läst 294 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-04-14 22:00



Bookmark and Share


  Anya VIP
En stark bild frammanas. De där plastsäckarna får mig att tänka på lik och krig men jag kanske associerar fel. Bra! Gillar!
2014-06-08

  Lehva VIP
Du väcker många känslor med hjälp av en skickligt beskriven händelse. Starkt och så bra skrivet.
2014-05-20

    ej medlem längre
Texten berör mycket.
2014-04-18

  byggpoeten
berör.. Bra text!
2014-04-17

  Heavenisaplacenearby
Sista stycket är klockrent!
2014-04-16

  Ljusletaren
Berör och berör ... fy vad vi har det bra/ kram
2014-04-16

  Ninananonia VIP
Mycket bra :)
2014-04-15

    Dan Myrbeck
Stark och bra text!
2014-04-15

  thyra
Starka ord med tydliga bilder. Bra!
2014-04-15

  Nanna X
Hu så stark och bra - och det är verkligen en kortnovell!
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika