Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustgas och liljor

sluta jaga
din jakt måste stoppas
sluta klaga
och framförallt hoppas
du är ingenting du inte redan vet
jag bär inte längre dina tankar
jag bär inte på en hemlighet
vi var inga kärlekskrankar
som mest en felkomponerad smet
jag är den monogama i trängseln
du är galningen efter en succé
du är efterhängsen
jag är en fattig poet
du är många människors armar
jag är mina egna ben
du är hatets tarmar
jag är shakespeares scen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-15 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling