Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en gammal vinstock (2014)


Jag har gått i träda
i väntan på näring
ett sammanhang i det goda
att få känna ömheten flöda

att få rötter att gripa
och kvistar att knoppas
att famnas och ansas
min mening den närmar sig..

när jag ser dig på avstånd
ser jag två färder att mötas
det finns inget säkert
men tror jag är framme i att

slutligen blomma i oändlig kraft

med dig..




Fri vers av Järnkatten
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-15 19:54



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
hoppingivande..fin text
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten