Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vassa eggen




Vad gör du?
Frågar han
När jag sticker kniven
I hans hjärta

Jag älskar dig
Svarar jag

Känner du inte
Hur jag kletar mig in
Mellan dina slag
Ser du inte hur jag förför dig
I djupa långa drag

Åå viskar han
Jag känner

Sedan knullar han mig
Med kniven som andas
Åt honom
För hjärtat har jag i min hand




Fri vers av Tess74
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-15 21:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark som fasen!
2014-04-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
du vet hur en man skall tas:)
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74