Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påskdagen


Han bara visade sig

 

Det var inga speciella ljusfenomen

inga jordskalv

ingen som spelade trumpet

inga hurra-rop

 

han bara visade sig

 

Det var inga pressuppbåd

inga reklamkampanjer

 

han bara visade sig

 

för kvinnorna

 

 

det räckte

 

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 507 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-22 21:24



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Jag förstår vad du menar...jag såg honom komma...:-)
Skickligt skrivet!
2014-06-23

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-05-06

    Mirm
Så bra!
2014-04-23

  Ljusletaren
Bra fångat/ kram
2014-04-23

  Yeppis
Bra skriven
2014-04-23

    ej medlem längre
Han bara visade sig, fint.
2014-04-23

  agneta pichler
I detta ligger storheten
Att bli ihågkommen

2014-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det räckte...såå fint...
2014-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling