Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken i salt

din tandborste lockade mer än min
doften av dig gör mig galen
du är hemma nu
du är allergin mot min tristess
du är orsaken till min extas
du undrar aldrig varför
du bara följer med
du är allting jag vill skrika
du är en visningsentré
du är nyckeln till förlåten
du är bankens svar på talet
du är gud just överallt
du är allt jag vill ta del av
du är kärleken i salt




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-15 22:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt - glöd i dikten!
2014-04-16

    ej medlem längre
Salt skulle jag inte kunna leva utan:).
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling