Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sextonde april.

Tig sade dem
så hon övergav sina känslor
Var tacksam sade dem
så hon ljög
Flyg då sade dem
så hon gav dem sina vingar
Bete dig sade dem
så hon gav bort sin fria vilja
Du gör aldrig som vi säger åt dig sade dem
så hon vände på klacken
Fly du sade dem
så det gjorde du
Men utanför deras väggar
visste du ingenting
förstod ingenting
kunde ingenting
Vi älskade henne sade dem
medans hon låg där livlös
med endast rosorna
att ta med sig
ner till avgrunden
av ingenting.




Fri vers av skogarna
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-16 02:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfullt förtäljt
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

skogarna
skogarna