Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ha, ha


Ett gott skratt förlänger livet

Ha.ha!!!

Måndag den 10 Mars 2014
Ibland får man vara beredd på det oväntade

Ibland får man vara beredd på det oväntade...
Jag arbetar just nu i en 6:a tillsammans med klassläraren där vi strukturerar och stärker elever både enskilt och i grupp. Flera har svårt med koncentration och fokusering. Några har ramlat in i mönster som varken är bra för dom själva eller för klassen.
Vi har tydliga förväntningar på vad som var och en måste prestera. De har fått nycklar för att utveckla eget ansvar.

Idag kom den lugnaste och stabilaste pojken till skolan med en cylinder 2dm hög och 10 cm i omkrets. Utanpå fanns en bild på jordnötter.
Det här är en kille som sköter sig själv och skolarbetet bra. Nu när det blivit lugnare så fick han väl för sig att skoja lite med sina klasskamrater.
Läraren hade en kort genomgång kring morgondagen när han ville bjuda bänkkompisen på jordnötter.

Han öppnade locket å vips flög en lång mask med ett vinande ljud rakt upp i taket. Jag var snabbt framme och fångade upp .....vad jag trodde var en mask och tryckte ner den i burken igen för att lugnet skulle återvända.
Jag tittar fram på läraren som står vänd mot tavlan, nedböjd och skrattar så att tårarna rinner.Jag förstår ingenting men ler tillbaka.

Jag hinner säga till pojken att han får skoja ute på rasten men inte i klassrummet innan han går ut.
Men, såg du inte vad du fångade och tryckte ner i burken?
- De var väl en sån där skojmask som mina barn brukade skrämmas med när de var små, svarade jag!

Nej.....det var en dildo med en spiral som flög upp i taket med ett vinande ljud sa hon och fortsatte att skratta. Det såg för roligt ut når du fångade den i luften och snabbt tryckte ner den i burken.

Nu kunde vi skratta tillsammans....................





Övriga genrer av WyS VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-16 07:46



Bookmark and Share


  Connie
Härligt uppfriskande ;)
2014-05-27

  Lars Hedlin
TAck för att du delar med dig av denna smått komiska upplevelse ,)
2014-04-16

  Ponkla
Låter som en rolig upplevelse! Bra skrivet!
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP