Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Varför ger vi inte bort mer kärlek (2014)


Det är ju så enkelt
och relativt riskfritt
visst kan vi få trubbel
men ändå en positiv ekvation

är inte livet trots allt
om att känna och älska
att ge av oss själva
känna omsorgen komma tillbaka

vi fortplantar oss ju
inte bara i gener
utan för att känna kärlek
och att värmen speglar igen..




Fri vers av Järnkatten
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-16 12:30



Bookmark and Share


  byggpoeten
WOW! är det enda jag kommer på:)
2014-04-20

  KYREUS of Sweden
Äkta värme.
2014-04-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är en fråga man bör ställa sej...mycket fint och tänkvärt...
2014-04-17

  Angel of love
Fantastisk!
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten