Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen





Jag tror att hon gör mig galen

För hennes hår ropar på mig
Det vill snurra sig runt mina fingrar
I en vals

Hennes läppar vill smaka på mina
I kyssar som varar i evighet
När vi smeker av varandra kläderna

Om jag kunde skulle jag kidnappa hennes närhet
Och ha den bredvid mig i soffan nu
Om jag kunde skulle jag knäppa upp alla knappar
I min skjorta

Blotta min själ och ge henne allt
Kanske lite till
Och ännu mer

Men hon gör mig galen
För hon vet nog inte om det än






Fri vers av Tess74
Läst 372 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-04-16 20:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i längtan!
2014-04-17

  Carina Bendix
Härlig beskrivning av längtan efter den man åtrår.
2014-04-17

    Igot Tochange VIP
"Om jag kunde skulle jag kidnappa hennes närhet..."

Så fint.
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74