Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden rinner som sand mellan fingrarna

 



Sekunder läggs till sekunder 
timmar läggs till timmar 
dagar läggs till dagar 


Tiden rinner iväg

som sand mellan våra fingrar 


Ingenting får vi tillbaka 


Alla förlorar 
Evigheten vinner 




P.G 20140416 

 




Fri vers av Peter G VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-04-16 21:24



Bookmark and Share


  DominiQueen
Varje Andetag är en Vunnen Insikt.
2016-04-15

    snöö
Tycker om hur du har fångat en sanning i din text och hur du får till allt med din slutsats i sista raderna. Fint
2014-04-17

  Carl Mikael Fäldt
Din text är en av de få-som alla borde läsa!


2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP