Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende som en sång

 

 

Ditt leende sjunger till mig

med en röst som smeker.

 

Jag ser dig bara på en bild

ändå känns det som

det bara är mig du sjunger till.

 

Men allt är bara flyktigt

en stund av utvaldhet.

 

Att vara den som du ler mot

en stund av evigheten.

 

Din sång

ditt leende

gör mig levande till livet.

 

En resa som för mig in i din melodi

den jag hör som smekande toner.

 

Ett leende på en bild

en enda röst

i en kör av röster.

 

Når fram till mig

förvirrar in i mina hörselgångar

och når in i mitt nätverk

av nervtrådar.

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-16 22:43



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Ljuvlig text!
2014-05-19

  anits VIP
Mycket vackert.
2014-04-19

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert...
2014-04-17

  Lena Själsöga Keijser
glitterord

porlandeord

det flyktiga är ju essensen
doften

de gåvor blomfolken skänker oss
träden skänker oss

vacker är din upplevelse
en bild för allom att bära
2014-04-17

    Monica Kvist VIP
Mycket vackert!
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP