Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny vår, en vår närmare slutet


Älska i vårens tid

Jag vet att jag älskar mig
mer än någon annan.
Ingen är som jag
inte så unik.
Jag vet att jag är värdefull
helt oskattbar.
Jag älskar mig
så gränslöst.
Orden räcker inte till
hör mitt lyckovrål.
Vårvindar väcker känslorna
min inre glöd slår ut i lågor:
Jag älskar mig, bara mig.
Jag vill ta mig själv i famn
smeka mig överallt
Jag är min hela värld
Jag är den ende
Jag är det finaste jag vet.
Jag vet.




Fri vers av EssoBesso
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-17 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EssoBesso
EssoBesso