Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter stunder som var


jag uttalar längtan
jag saknar dig

talar helst inte om saknad
utan längtan

*

i natt drömde jag om en vän
en vän jag saknar
stunder som var som jag längtar till
vad behöver jag göra för att rätta till?

ser oss sammastråla igen
har hon förlåtit mig?
har jag förlåtit mig förnekelse?
i drömmen förs vi samman

är det en återvändsgränd?
är det totalstopp oförlåtligt?
hur kan jag förlåta?

är denna saknad reell?
är denna längtan substansfylld?

alla frågetecken nu på rad
som ett eget konstverk

visst är det vackert när vi ser tillbaks
på stunder och upptäcker viljan
att nå dit igen

dit där allt är som det var
fast bättre









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-17 10:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs i känsla med denna
2014-04-17

    Monica Kvist VIP
Ta kontakt med henne ögonaböj, så slipper du grunna på det. Tveka inte.
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP