Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal goding som återupplivas......., får se om ni kommer på originalen..... Viss perversionsvarning ska utfärdas, inget för känsliga ögon under femton......


Förvanskade ordspråkoch citat (X)

" När man gnatar över trycket , brister ofta väldigt mycket !"

 

"Bättre spy än illa försmäkta !"

 

" Jag kom ,jag låg, jag ejakulerade !"

 

"Aldrig har så långa sett så små lätta på trycket "

 

"Kärringen är antastad !"

 

"Att scora eller att inte scora , om du nu vågar !"

 

"Hiphopkulturens tidtagarur !"

 

------

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Mats Henricson
Läst 545 gånger
Publicerad 2014-04-17 21:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fan, du har ju en penna, mannen!
2014-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska