Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.......


Vet ni vem som rånat svenska folket på drygt 80 miljarder ?

Maud Olofsson , f d näringsminister , men hon tänker inte betala tillbaka en enda krona ! 

 

-------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 421 gånger
Publicerad 2014-04-17 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är så likt politikerna.
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska