Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattar du




Jag ger upp
Äter gräs på mattan
I solskenet

Låter glimten av ditt öga
Kasta spjut på mitt hjärta

Fattar du

Jag kräver enskilda småstenar
För att bygga murar
Runt omkring mig

För det här går inte längre

Jag kastar segel och beger mig av
Innan dimman har lättat
Och fått mig att se klart igen




Fri vers av Tess74
Läst 258 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-17 22:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivit med känsla!
2014-04-21

  Hans Christian
Theresequeen, Strålande dikt som riktigt tog tag i mig.




"Jag ger upp
Äter gräs på mattan
I solskenet " Fan så bra!





2014-04-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vacker poesi, min kära syster. Men du är starkare än du tror.
2014-04-18

    Lars Gullberg
Ja hela dikten e ett jävla
vackert hantverk

så, de var bara det

Ha de great



2014-04-18

    Lars Gullberg
"Jag kräver enskilda småstenar
för att bygga murar
runt omkring mej"

Fan va snyggt
2014-04-18

    Lars Gullberg
Det här är bland det bättre du skrivit

L
2014-04-18

  Carina Bendix
Mycket, mycket bra.
"Låter glimten av ditt öga
Kasta spjut på mitt hjärta.."
2014-04-17

    ej medlem längre
Den är så vacker!
fast, jag bär sorgens mantlel..
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74