Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motljus


Tranebergsbron
hägring i soldimman
Stelnar till under cykeldäcken
Under båten i slummer
vattnet gråskala gråkala klippor
En löpare motströms på krönet
Innan jag seglar på morgonljuset
Staden är upp och ner
Och lite dallrig i konturen
Troligen jag med




Prosa (Kortnovell) av axveronika
Läst 226 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-04-17 22:35



Bookmark and Share


  i af apa
mycket bra!!
2014-11-12

  Ninananonia VIP
Gillar..
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika