Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Et dikt.


Snart en ny vårdag



Fuglene har begynt
å synge sin morgensang
mens jeg ennå synger på
nattens melodi


- Snart står solen opp
og varmer min kropp


Men enn sålenge så
får nattens mørke
omfavne meg og
vugge meg i søvn


Snart er det en ny dag
litt mer vår - litt nærmere
en gyllen tid - en tid der
alt atter en gang


- våkner til liv




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-18 04:10



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Härligt Nina! Du förgyller min dag med dina poem.
2014-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Underbart foto!

Nu kan vi verkligen njuta av våren och se fram emot mer vår.
Den gyllene tid jag ser fram emot är Tusenårsriket.
2014-04-18

    ej medlem längre
så fint!
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K