Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK ALLA!



Skuttar omkring som en glad påskhare

tar

Två steg i taget

Två steg i taget

Ägget innehåller applåder och positiva kommentarer

När jag känner mig frusen

skall jag ta av locket

och värmas av innehållet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-18 09:14



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Här är mitt bidrag.
2014-04-22

  Lars Hedlin
Tack!
2014-04-21

    ej medlem längre
Tack för all glädje du ger OSS.
2014-04-18

  Per "Läsaren" Sörqvist
Tack själv!
2014-04-18

  louisegirl
Härlig!
Allt gott till dej Marita <3
2014-04-18

  stig wikman
DU ÄR VÄRD ALLA
APPLÅDER OCH BERÖM
MARITA .

LÅNGFREDAGSKRAM
TILL DEJ .
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP