Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som levde ensam

Hon låter sånger handla om oss
Hon har en egen liten sångbok,
för oss
Och hon har så jävla ont i sitt hjärta
Livet är väldigt allvarligt för ensamma flickor

Hon bytte gata, ändrade namn
Men allting är fortfarande för mycket som förut
Hon är flickan som är en bortglömd konstform
Hon som använder sånger om tragiska hjärtan som böner
Fortfarande lika rädd att falla ut genom hålen i sitt hjärta

Hon önskar fortfarande i stjärnhus
Gömd bakom sitt fönsterglas
Och drömmer om himlen,
som lika gärna kan bli hennes helvete
För varje natt har hon sett änglar falla från natten

Hon som jag älskar kan verkligen kasta mitt hjärta in i varje känsla
Och vi alla verkar älska någon som krossar vårt hjärta
Natten vi bestämde att inte ens döden ska skilja oss åt
Har gjort att allt utom livet verkat löjlig till hennes namn
Och vi säger "Bara du och jag", men menar "vi"




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-09-21 15:10



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Du är bra på vackra, sorgliga, dystra ,hjärtgripande meningar
2015-11-09

  Hanna Mari Wallin
orden berör i det djupaste så innerligt vemodigt beskrivet
2015-07-25

    Tea Alex
Hon är flickan som är en bortglömd konstform

Fastnade särskilt för de här raderna. Tack för att du la ut den här fina texten så att jag fick läsa. :)
2015-04-19

    ej medlem längre
Underbar.

"Hon som jag älskar kan verkligen kasta mitt hjärta in i varje känsla".

De orden kommer jag ha med mig länge.
2014-12-28

  Åsa Njunjes
Sorgligt passionerat och naket om rädsla och kärlek. Berör mig starkt.
2014-10-16

  Tess74
Shit vad vackert!
2014-09-22

  Annika Persson
förresten fint skriven
2014-09-21

  Annika Persson
Att krossa ett hjärta kan vara ödesdigert om man är tillräckligt jävlig.
2014-09-21

    ej medlem längre

Du beskriver exakt så som jag känner det i de tre första verserna. :)
2014-09-21

    ej medlem längre

Otroligt vacker och smärtsam!
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP