Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galadriels marker

tar mig vägen

över bergen

hem till

Galadriels silverskog

sluter handen

om marmorstenen

sten för sten,

steg för steg

håller jag kvar

mig i drömmen

tills att jag faller

in i verklighet

och tas emot

hårt av ny sten

och nya drömmar




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-19 01:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fantasistisk
2018-12-13

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Å så bra skrivet. Så funkar det ju.
Men jag anade nästan att det fanns alver med i detta . Är du med i Forodrim?
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP