Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter på



diset om morgonen
ritar en väg
dimhöljda stigar

en fot
efter den andra
min andning
jag finns här

nu kan jag möta
stötas och blötas
jämka och blidka
livet igen

har du sett hur de växer upp
allt som värmen kommer tillbaka
till kroppen

hur ansiktet åter antar
färg och form som du känner igen
där är hon äntligen

min älskade människa








Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-19 08:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört :)
2014-04-21

    ej medlem längre
Fint Lena!
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP