Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

myrornas krig

rubiks kub

skinka på tub

brunsås och krig

varuhusintrig

porr i skogen

gula telefonkatalogen

123456

magica de hex

skogaholmslimpa var tutti

Till frukost risifrutti

ulla bella rör inte min kompis-snälla

jag vill bo i en svamp

annars får jag damp

tre streck på byxor

hemans med yxor

bodde i likadana hus

dag och peter vilka blåljus

handsken rockade våren

morfar fixade påtåren

tiden var på vår sida

mina tankar rätt fascistoida

trots öppna landskap

och penninglottskrap

banana skids och synt

garbage pale kids slog mynt

new kids on the block

ABC-chock

fuck jante

blöt fingervante

Homo zappa

slinky i spiraltrappa

aids och hiv

här är ditt liv

kladdhand

och rockband

hanna barbera

det var en ET-era

vi såg på alf

långt innan gandalf

clownen hette IT

skrotnisse var da shiit

funny bunny

bilen hette nissan sunny

äckliga bugg

rösta på moderaterna, inte ett dugg

irak vs iran

a-team körde van :)

det går likabra med selleri

Manuel sa si si

låtsasbrottning

skönhetsdrottning

fröken ur

Tjernobyl spårade ur

godis-S med smak av sur

maradona sköt genom en mur

palme sköts

öst och väst möta

katten musen

10.000

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Per Blomqvist
Läst 538 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-19 12:19



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härlig hittade en fantastiks rapprytm när jag läste texten
2014-05-03

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en salig blandning...väckte upp en hel del gamla minnen...kul...
2014-04-22

  KYREUS of Sweden
(aka Inget Slam i Dunken).
2014-04-19

  KYREUS of Sweden
Da Rhyme.
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist