Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängla ögon

Ängla ögon tindra, stjärnor bleknar i skyn

Ängla ögon ler, våren kommer åter

Ängla ögon skrattar, blommorna slår ut

Ängla ögon gråter, regnet faller ner

Ängla ögon blundar, hösten kommer åter

Ängla ögon på mig ser, allt så stilla är




Fri vers av byggpoeten
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-19 18:43



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja omgivna av änglaögon borde väl allt kännas tryggt?!
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten