Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visjövalen. Påskafton



Gråväder hänger kring fjällen
Stormolnet har fastnat på
Blåhammarkläppen
Jag skidar över berget
För att hälsa på mina vänner
Snön är murken och tung
Myren en brun snösörja
Toftsvipan har kommit

Så hör jag dem
Högt i luften
Tranorna




Prosa (Kortnovell) av axveronika
Läst 371 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-19 21:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint, stämningsfullt.

2014-04-23

  Palett
Fin bildrik text !
2014-04-23

    ej medlem längre
Mustigt. Tycker om frasen: "Snön är murken och tung"
2014-04-22

    Dan Myrbeck
Bra skildring!
2014-04-22

  Ninananonia VIP
Fint
2014-04-20

    Monica Kvist VIP
Ett verkligt vårtecken i norr.
Fint skaldat.
2014-04-19

  LindaBirgitta
Fina bilder målade med känslig hand. Jag kan "se" vädret och hör tranorna.
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika