Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar utan nåd (2014)


I ett stup av brunna känslor
där står jag inför min grav
hur kunde du göra detta med mig
jag gav dig ju allt

helvetet kommer närmare nu
i vetskap om att du inte bryr dig
så är smärtan grym
jag undrar, varför står du där

det brinner nu och för alltid
det som skulle varit oss
men nu är det färdigt
vår färd är över..

äntligen..




Fri vers av Järnkatten
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-20 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten