Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan






Jag vill fästa bröstkorgen
I mig
Nära mitt hjärta
Med tungan på ditt våta ställe

Så att du får känna hur du andas i mig
Ut och in
I andetag som närmar sig kollaps

Inuti mig ska du vandra
Sedan utanpå

Dansa på min hud med dina fingrar

Jag vill att du ska vara min musa
Att skriva om
När dagarna känns för mörka
Och sömnen är spårlöst borta

Men jag kan vänta
Några timmar till
Kanske dagar

På dig




Fri vers av Tess74
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-20 23:14



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vackra rader.
2014-04-22

  Lars Hedlin
Känslan förmedlad med styrka och värme!
2014-04-21

  cilax VIP
det finns bara en väg till den ultimata orgasmen
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74