Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsky (2014)


Trodde aldrig jag skulle nå dit
men du ledde mig
in i mörka vatten
det var din domän..

min kamp har varit
att ta mig därifrån
du drar och jag kämpar
men mitt hjärta år till slut..

..starkare än ditt..

..för det är givet av kärlek..

jag kan inte känna
det du vill
dör hellre än ger det
som ingen förtjänar..




Fri vers av Järnkatten
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-21 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten