Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visjövalen. Annandag påsk



Sol och klarblå himmel
Mörka fläckar på bergen runtikring
Nu smälter det undan fort
En bäck porlar under snön
Isfläckar i myren som jag seglar över
Kryssar mellan snöfläckarna
Lilla barnet i pulkan bakom
gnolar för sig själv
när vi susar nerför slänten
jag är så gammal
gäller att ta tillvara varje dag




Prosa (Kortnovell) av axveronika
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-21 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika