Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hora






Jag tröttnar nu
Behöver inget mer
Jag vill vara din hora
Som du släpar nedför gatan

Tunga steg som ska sjunga
I kör
När dom trampar på min själ

För den är smutsig
Och jag är ful
Duger inte till dig

Kanske duger jag rentav
Inte till något
För jag orkar inte kämpa

Jag ger upp
Så jävla lätt




Fri vers av Tess74
Läst 550 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-04-21 20:29



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
En ensam själ, fängslad i sig själv, vill nå ut, kan inte själv, ser bara Den Starke utanför som frälsare.
Och frälsningen är detsamma som jagets förintelse.

2014-04-28

    robga
Grymt bra.
2014-04-28

  Louise Sparring
Det här gillar jag!
2014-04-23

    Birgersdotter VIP
Stark och berörande
2014-04-23

  Lars Hedlin
Så jäkla stark!
2014-04-23

  Hans Christian
Suverän text som sliter tag i mig och gör ont!
2014-04-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Tårar droppar ur dina ord. Ändå skimrar din gestalt så starkt.
2014-04-22

  Carina Bendix
Starkt och berörande skrivet.
2014-04-22

  Eliza-69
Stark o jobbigt, kram tjejen
2014-04-21

  M M Mannheim VIP
I diktens värld är ditt självförtroende stort. För oss som får njuta av dig är du den som inte ger upp.
2014-04-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt o gripande, därvid välgjort

här skriver jag om den egentliga betydelsen utav ordet 'hora'

http://landosex.blogspot.se/2014/01/hora.html

2014-04-21

    Music mind VIP
Tungt.
2014-04-21

    ej medlem längre
Styrkekram<3
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74